Liity mukaan rukoukseen!

Kutsumme kaikkia varsinais- suomalaisia esirukoilijoita liittymään katkeamattomaan ympärivuorokautiseen rukoukseen oman kotipaikkakuntansa ja maakuntansa puolesta.

”Sinun muureillesi, Jerusalem, minä asetan vartijat; älkööt he milloinkaan vaietko, ei päivällä eikä yöllä. Te, jotka ylistätte Herraa, älkää itsellenne lepoa suoko.” – Jes. 62:6

Turku247.me eli  http://turku247.me/- sivusto on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat että koko Varsinais- Suomen yllä olisi jatkuva ja katkeamaton rukousketju, eli ympärivuorokautinen ja -vuotinen rukouspeitto. Sivustolla on kalenteri, josta voi varata tunnin mittaisia rukousvuoroja. Jos kaikki vuorot täyttyvät, rukoilla voi tietysti päällekäinkin.

Tämä maakunnallinen näky on läheistä sukua Muurinaukossa- rukousarmeijan näylle. Kannustamme siis molempiin: osallistumaan Muurinaukossa 24/7- rukoukseen koko Suomen puolesta ja lisäksi järjestäytymään 24h/365pv rukoukseen Varsinais- Suomen puolesta. Muurinaukossa-rukousarmeijan rukousviikot ovat osoitettu maakunnittain, joten siellä rukoillaan myös maakunnallisten ja paikallisten aiheiden puolesta.  Aina kuitenkin on etusijassa rukoilla mitä Pyhä Henki kehoittaa, millä laajuudella tahansa.

Muurinaukossa -armeija on osoittanut viikon 24 (8.-14.6.2020) Varsinais-Suomelle. Vastaavasti turku247 on varannut tuon viikon Muurinaukossa -näyn toteuttamiseen, eikä tuolle viikolle voi varata rukousvuoroja sen sivuilta, vaan ne koordinoidaan Muurinaukossa -armeijan kautta.  Turku247 -sivustolta voi kuitenkin milloin tahansa varata rukousvuoroja muille ajankohdille.

Kaikki rukoustaistelijat, jotka kokevat että muureilla on tärkeää seistä koko ajan vartiossa, ovat tervetulleita ottamaan oman paikkansa Jumalan johdatuksessa ja kutsussa. Ota tai kerro muille oma paikkasi muureilla jo tänään!

“Minä etsin heidän joukostaan palvelijaa, joka vahvistaisi muurin, seisoisi lujana sen aukossa ja torjuisi maataan uhkaavan tuhon, mutta sitä miestä en löytänyt” – Hesekiel 22:30