on seuraavan kerran muurinaukossa viikolla: 37
Varaa rukousvuoro

Kutsumme esirukoilijoita liittymään katkeamattomaan ympärivuorokautiseen rukoukseen oman kotipaikkakuntansa, maakuntansa ja Suomen puolesta. Jokainen voi varata itselleen tai ryhmälleen haluamansa määrän, esimerkiksi 1-2 tuntia viikossa. Enemmänkin saa varata, jos koet Pyhän Hengen kehoitusta siihen.

Viikossa on yhteensä 168 tuntia. Jos löydämme kustakin maakunnasta vähintään 168 esirukoilijaa joilla on kutsu Jumalalta ja sydämen paloa astua muureille yhdeksi tunniksi viikossa, kunkin maakunnan kalenteri on silloin täynnä. Näin voimme Nehemian tavoin organisoida muurinaukkoihin vartijat yhdessä.

”Työ on suuri ja laaja, ja me olemme muurilla hajallamme, kaukana toisistamme.  Missä kuulette torven soivan, sinne kokoontukaa meidän luoksemme. Meidän Jumalamme sotii meidän puolestamme.”

Nehemia 4:19-20

Artikkelit

Rohkaisu Pohjois- ja Etelä-Karjalan rukousviikolta

Ylläolevan kuvan on tehnyt Nina-Maria Hyppänen-Al-Saedi. Kuvaan tullut viesti on tässä: Herra laskee kirkkautensa läsnäolon koko Suomen ylle. Herra siunaa tämän maan ja kansan. Vihollinen ei varasta Suomen kansaa Herran kädestä.   Kuulumiset Etelä-Karjalasta: Muurinaukossa-viikko oli kerrassaan siunaava ja työ... Lue lisää

Näytä kaikki