on seuraavan kerran muurinaukossa viikolla: 36
Varaa rukousvuoro

Kutsumme esirukoilijoita liittymään katkeamattomaan ympärivuorokautiseen rukoukseen oman kotipaikkakuntansa, maakuntansa ja Suomen puolesta. Jokainen voi varata itselleen tai ryhmälleen haluamansa määrän, esimerkiksi 1-2 tuntia viikossa. Enemmänkin saa varata, jos koet Pyhän Hengen kehoitusta siihen.

Viikossa on yhteensä 168 tuntia. Jos löydämme kustakin maakunnasta vähintään 168 esirukoilijaa joilla on kutsu Jumalalta ja sydämen paloa astua muureille yhdeksi tunniksi viikossa, kunkin maakunnan kalenteri on silloin täynnä. Näin voimme Nehemian tavoin organisoida muurinaukkoihin vartijat yhdessä.

”Työ on suuri ja laaja, ja me olemme muurilla hajallamme, kaukana toisistamme.  Missä kuulette torven soivan, sinne kokoontukaa meidän luoksemme. Meidän Jumalamme sotii meidän puolestamme.”

Nehemia 4:19-20

Artikkelit

Raportti yhdeltä Muurinaukossa-ryhmältä Savon rukousviikolta 5-2020

Meillä oli ennätysmäärät rukoilijoita. N. 16-18 osalllistujaa tuli paikalle joka päivä. Perjantai oli pyhitetty KIITOKSELLE JA YLISTYKSELLE. ”Nouskaa rukousarmeijaan puhtain mielin. Anokaa Jumalalta apua ja rohkeutta, sopikaa asiat keskenänne.” Rukouksissamme lapsiperheet olivat pinnalla, rukoilimme että perheiden äiditkin saisi neuvoa ja... Lue lisää

Näytä kaikki