Varokaa, ettette eksy!

image

Yksi Muurinaukossa-rukousarmeijan keskeisiä rukousaiheita kevään aikana on ollut  idän uskonnot ja okkultismi, jotka jatkuvasti leviävät Suomessa. Ne tulevat kuin sudet lampaiden valepuvuissa. Ne tarjoavat rauhoittumista, hiljentymistä ja sisäistä voimaa – kaikkea sitä, mitä tämän ajan ihminen kaipaa. Niistä kerrotaan sanoilla ja nimillä, jotka helposti liitetään Raamattuun: mietiskely, antautuminen, sisäinen voima, henkiopas, henkiparantaja. Jopa Jumalamme huoneessa harjoitetaan epäjumalien palvelua ”kristillinen jooga” –nimen alla.

Näin sanoo Herra: ”Miten on? Te … suitsutatte Baalille, seuraatte muita jumalia, joita ette tunne. Sitten te asetutte minun kasvojeni eteen tähän temppeliin, joka on pyhitetty minun nimelleni , ja sanotte: ’Me olemme turvassa’, vaikka yhä teette kaikkia näitä iljettäviä tekoja. Rosvojen luolanako te pidätte tätä temppeliä, joka on pyhitetty minun nimelleni?” (Jer. 7: 9-11)

Tarvitsemme näitä Jumalan kovia sanoja ravistelemaan yltämme uneliaisuuden. Kun yö lankesi maailman ylle ja Jeesus vietiin ristiinnaulittavaksi, hän kehotti opetuslapsiaan: Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen. Henki tosin on altis, mutta liha on heikko”.

Pimeys on nytkin valtaamassa maata.  Jeesuksen kehotus on syytä ottaa tosissaan!

Suomalaisten monien psyykkisten ongelmien taustalla on havaittu olevan noituutta, okkultismia, new age -ilmiöitä tai väärää uskonnollisuutta. Näin erityisesti nuorilla. Esirukoilijoille tämä on erityinen kutsu nousta taisteluun pimeyden henkivaltoja vastaan ja Suomen kansan tulevaisuuden puolesta.

Yksi okkultistien ja shamaanien suosimia kokoontumispaikkoja on Koli Karjalassa. Sinne Jumala on kuitenkin asettanut rukousvartijat, jotka rukoillen kiertävät Kolin vaaroja ja reittejä. Heidän tukenaan on tänä vuonna ollut Muurinaukossa-rukousarmeijan joukot.

Juhannuksen alla Kolilla oli yhtäaikaa rukousarmeijan väkeä sekä okkultisteja omia menojaan suorittamassa. Kun rukousarmeija korotti äänensä rukoukseen ja ylistykseen, nosti liput ja puhalsi sofariin, okkultistien äänet vaikenivat ja joukot poistuivat.

Olkoon Kolin ”yhteenotto” ensihedelmää siitä, että Jumalan armeijalle on valmistettu voitto pimeyden henkivaltojen yli, kunhan vain pidämme huolta siitä, että kuljemme puhtain käsin ja suojattuna edestä ja takaa.

Rukoilkaamme kuten profeetta Elia (1. Kun. 18):

Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, jotta tämä kansa tietäisi, että sinä, Herra, olet Jumala ja että sinä käännät heidän sydämensä takaisin puoleesi! 

Rukoillaan, että Jumala vastaa tulella ja Suomen kansa saa langeta maahan rukoillen ja huutaa:                              Vain Herra, JHVH, on Jumala!

Israelin Pyhän siunauksin

Marita

PS: Kolin Muurinaukossa-tapahtumasta on tehty videoinsertti, jonka näet  Muurinaukossa-paastopäivän ohjelmassa 26.8.21 tai myöhemmin TV7 Arkista: https://www.tv7.fi/arkki/muurinaukossa-paastopaiva_s75020/

Maalaus: copyright Inkeri Järvinen